Lejligheden indeholder fire flotte soveværelser med hvert deres badeværelse. De to af soveværelserne har dobbeltseng (en kingsize og en queensize) mens det to øvrige soveværelser er med to enkeltsenge, som nemt kan skubbes sammen. Der er desuden mulighed for opredning i stuen. Alle badeværelser har toilet, vask og badekar med bruser. Det største badeværelse har dog separat badekar og bruseniche.

Lejlighedens køkken indeholder alt, hvad et køkken bør, med både komfur/ovn, mikroovn, et stort køle/fryseskab og opvaskemaskine. Køkkenet er også fuldt udstyret med service samt viskestykker og karklude.

I stuen findes et stort spisebord med seks stole. Bagerst i stuen med udgang til terrassen er en stor sofagruppe og tv med dvd-afspiller. Her er rigeligt plads når I trænger til en pause fra varmen. Der er naturligvis aircondition i hele lejligheden, som regulerer sig selv efter udendørstemperaturen.

I lejligheden findes også vaskemaskine og tørretumbler, strygejern og strygebræt, samt tørrestativ. Der er desuden fri adgang til trådløst internet og kabeltv.

 

 

Comments are closed.